Підпергамент
Менеджер розрахує точну суму!
Вашу заявку успішно відправлено
- Доставка по Україні
- Оплата готівкою і безготівково
- Гнучкі умови поставок
- Гарантія якості продукції
- Накопичувальна система знижок для постійних клієнтів
Підпергаментом називають жиростійкий папір, який замінює пергаментні листи. Його виготовляють зі 100-процентного целюлозного складу високого рівня помелу. Поверхня обробляється міздровим клеєм. Матеріал злегка хрумтить, але не втрачає своєї міцності (щільність становить 40-50 г / кв. м).
Для підпергаменту характерна жиронепроникність і досить висока механічна міцність, хоча ці показники дещо нижчі, ніж у пергаменту. Матеріалом обертають вологі, маслянисті продукти. Сторонні запахи не проникають в упаковку.
Застосування підпергаменту
Підпергамент використовують у роздрібній торговельній мережі для ручного та автоматичного способів пакування. Підходить для продажу порційних страв. Допускається обгортання харчових продуктів з помірним вмістом вологи та жиру:
- м'ясних напівфабрикатів;
- сирних виробів;
- випічки, десертів;
- ковбасної продукції;
- прянощів;
- бакалії.
Також папір служить подарунково-декоративною упаковкою або підкладкою для об'ємної тари. У швейній галузі замінює дорогу кальку та використовується під час розкрою.
Види підпергаменту
- Вибілений. В першу чергу відрізняється естетичними якостями, має велику щільність, поліпшені параметри водо- і жиростійкості. Ціна такого матеріалу вище.
- Небілений. Листи жовтуватого відтінку, їх вартість нижче. Має здатність пропускати сонячне світло, зберігає напівпрозору структуру.
Переваги підпергаменту
- Екологічність. Матеріал спочатку створювався з метою зберігання харчової продукції, тому в його складі не міститься домішок, які шкодять здоров'ю людини.
- Гнучкість і еластичність.
- Можливість нанесення на поверхню матеріалу рекламної інформації (флексодрук).
- Підходить для індивідуального і групового пакування.
- Гігієнічність. Жирні продукти завжди залишають плями на поліетиленовій упаковці. Їжа, загорнута в підпергамент, виглядає естетичніше, зберігає оригінальний аромат і смак.
- Обмін повітря. Пакувальний папір здатен пропускати кисень, забезпечуючи приплив повітря до продукту. Це важливо у випадку з гарячими, свіжими виробами, які таким чином холонуть. У порівнянні з поліетиленом підпергамент розв'язує цю задачу набагато краще. Крім того, плівка може розплавитися при температурі вище 60 градусів, чого не трапляється з папером.
Класифікація (марки) підпергаменту
- П - використовується для пакування продуктів з невеликим відсотком жирності, виготовляється без поверхневої проклейки. Також застосовується як підстилка для печива, морозива тощо.
- ПЖ - найчастіше слугує упаковкою хлібобулочних і кондитерських виробів середньої жирності.
- ЖВ - жировологостійкий варіант, який підходить для пакування вершкового масла, маргарину, в цілому для продукції з підвищеним вмістом жиру.
- ЖК - жиростійкий матеріал, покритий сполучними речовинами. Використовується для автоматичного пакування кондитерських виробів, харчових концентратів помірної жирності.
- ЖВК - дозволяє упакувати продукти з високим вмістом жиру (товари зі значним вмістом масла).
Підпергамент оптом від компанії Стронгпак
У нас ви можете купити підпергамент за оптовою ціною з доставкою в усі міста України. Для замовлення пакувального матеріалу зв'яжіться з консультантом, зателефонувавши по одному з вказаних на сайті номерів. Менеджер готовий відповісти на всі ваші запитання і допомогти вибрати товар.