Підпергамент

Головними відмінними рисами цього товару є тонка структура, еластичність. Виробництво здійснюється на основі целюлози жирного помелу.
от 37.00 грн/кг
Ціна без ПДВ
Вартість залежить від обсягу замовлення.
Менеджер розрахує точну суму!

Вашу заявку успішно відправлено

Мы свяжемся с Вами в течении рабочего дня
На всі оформлені замовлення з сайту знижка до 7%
  • Доставка по Україні
  • Оплата готівкою і безготівково
  • Гнучкі умови поставок
  • Гарантія якості продукції
  • Накопичувальна система знижок для постійних клієнтів

Підпергаментом називають жиростійкий папір, який замінює пергаментні листи. Його виготовляють зі 100-процентного целюлозного складу високого рівня помелу. Поверхня обробляється міздровим клеєм. Матеріал злегка хрумтить, але не втрачає своєї міцності (щільність становить 40-50 г / кв. м).

Для підпергаменту характерна жиронепроникність і досить висока механічна міцність, хоча ці показники дещо нижчі, ніж у пергаменту. Матеріалом обертають вологі, маслянисті продукти. Сторонні запахи не проникають в упаковку.

Застосування підпергаменту

Підпергамент використовують у роздрібній торговельній мережі для ручного та автоматичного способів пакування. Підходить для продажу порційних страв. Допускається обгортання харчових продуктів з помірним вмістом вологи та жиру:

  • м'ясних напівфабрикатів;
  • сирних виробів;
  • випічки, десертів;
  • ковбасної продукції;
  • прянощів;
  • бакалії.

Також папір служить подарунково-декоративною упаковкою або підкладкою для об'ємної тари. У швейній галузі замінює дорогу кальку та використовується під час розкрою.

Види підпергаменту

  1. Вибілений. В першу чергу відрізняється естетичними якостями, має велику щільність, поліпшені параметри водо- і жиростійкості. Ціна такого матеріалу вище.
  2. Небілений. Листи жовтуватого відтінку, їх вартість нижче. Має здатність пропускати сонячне світло, зберігає напівпрозору структуру.

Переваги підпергаменту

  1. Екологічність. Матеріал спочатку створювався з метою зберігання харчової продукції, тому в його складі не міститься домішок, які шкодять здоров'ю людини.
  2. Гнучкість і еластичність.
  3. Можливість нанесення на поверхню матеріалу рекламної інформації (флексодрук).
  4. Підходить для індивідуального і групового пакування.
  5. Гігієнічність. Жирні продукти завжди залишають плями на поліетиленовій упаковці. Їжа, загорнута в підпергамент, виглядає естетичніше, зберігає оригінальний аромат і смак.
  6. Обмін повітря. Пакувальний папір здатен пропускати кисень, забезпечуючи приплив повітря до продукту. Це важливо у випадку з гарячими, свіжими виробами, які таким чином холонуть. У порівнянні з поліетиленом підпергамент розв'язує цю задачу набагато краще. Крім того, плівка може розплавитися при температурі вище 60 градусів, чого не трапляється з папером.

Класифікація (марки) підпергаменту

  1. П - використовується для пакування продуктів з невеликим відсотком жирності, виготовляється без поверхневої проклейки. Також застосовується як підстилка для печива, морозива тощо.
  2. ПЖ - найчастіше слугує упаковкою хлібобулочних і кондитерських виробів середньої жирності.
  3. ЖВ - жировологостійкий варіант, який підходить для пакування вершкового масла, маргарину, в цілому для продукції з підвищеним вмістом жиру.
  4. ЖК - жиростійкий матеріал, покритий сполучними речовинами. Використовується для автоматичного пакування кондитерських виробів, харчових концентратів помірної жирності.
  5. ЖВК - дозволяє упакувати продукти з високим вмістом жиру (товари зі значним вмістом масла).

Підпергамент оптом від компанії Стронгпак

У нас ви можете купити підпергамент за оптовою ціною з доставкою в усі міста України. Для замовлення пакувального матеріалу зв'яжіться з консультантом, зателефонувавши по одному з вказаних на сайті номерів. Менеджер готовий відповісти на всі ваші запитання і допомогти вибрати товар.